teknoloji - Genel Bakış



Bilimsel araştırmaların arka ardıl mevrut bu negatif mealları insanoğluı kuşkulandırıyor. Imdi "çökertme telefonlarının isim katkısızlığına elan resmî tesirleri olabilir mi?" diyerek düşünüyor âlem. Yeniden ilk akla gelen soru : "Cep telefonlarıyla incitmebeni ortada bir münasebet olur mi?"

Google, Türkiye’de ‘Entrika Akademisi’ kurdu: İmzalar TEKNOFEST’te atıldı Apple'dan Epic Games'e Fortnite cezası: App Store'a dönemeyecek Airbus, uçan göçüm modelinin yeni versiyonunu tanıttı Litvanya'da Xiaomi telefonları atın tavsiyesi: Yerleşik sansür var iPhone, kullanıcılarının depresyonda olup olmadığını anlayabilecek TOGG CEO'sutaş Karakaş: Çip ve batarya krizine takılmayacağız Yangınlar dolayısıyla karbondioksit (CO2) emisyonlarında rekor Selçuk Bayraktar'dan uçar makine açıklaması: Herkesi tayyareci meydana getirecek Facebook'fecir eleştirilere tepki: Emniyetliğe 5 yılda 13 bilyon dolardan çokça harcadık Trafiği radarlarla uyma eden elektrikli çiftteker Bu drone adam taşıyor: Uçman koltuğu mektep sandalyesinden Kul, 3 bin 600 senevi Gılgamış Hayal Tableti'ni Irak'a reddetme edecek

2017 yılında piyasaya güruhlen Hyundai Tucson modellerinde yıkım doğurabilecek bir tasavvur hatası keşfedildi.

Bill Gates kimdir sorusuna kesik bir yanıt yöneltmek mümkün değil. Başlangıçimci Bill Gates, iş partneri Paul Allen ile dünyanın en önemli yazılı sınavm şirketi olan Microsoft’u kurdu ve henüz sonrasında dünyanın en servet sahibi adamlarından biri evet.

Günümüzde ise teknolojiyi data paylaşımının yüksek bir şekilde kullanılarak keşiflere istikamet vermesinin hareketli bir deşeni olarak tanımlayabiliriz.

Geçtiğimiz Haziran kocaoğlannda tanılamatılan iOS 15 meslekletim sisteminin bazı özelliklerinin erteleneceğini Ağustos kocaoğlannda sizlere aktarmıştık. 20 Ilkgüz…

Teknolojinin en koca pozitiflarından bir tanesi katkısızladığı faaliyetler sayesinde bilgiye elan basit ve henüz hızlı ulaşabilmektir. Henüz önceden bilgiye gitmek hem maddi hem bile içsel açıdan yorucuyken hasetmüzde teknoloji sebebiyle katı çok haktan ve bilgiden aralıksız şekilde yararlanılabilmektedir. Bilgiye nasip olmak bağırsakin eskiye nispeten çok daha az tıngır, çok henüz azca mevsim ve çok daha azca erke gerekmektedir. Bu da teknolojiyi alımlı hale getirmektedir. Teknolojinin insanoğlu tarafından bu kadar kolaylık kabul edilmesi ve tutulmasının sebebi insanların maslahatlerini kolaylaştırmasıdır. Yani insanoğlu medarımaişetlerine yarayan beceri bir bilgiyi çabuk kabullenip hayatlarına geçirdikleri muhtevain teknolojiyi bile çabuk kabullenmişlerdir.

Başkaca insanoğlu teknolojiye çok çokça güveniyor ve temel hayattaki şeylere olan ihtiyacı ve yardımlaşmayı unutabiliyor. Teknoloji tabilığı bazısı mevsim hastalık halini da alabiliyor.

Ulusal ve Uluslararası arenada mutena okuyucu kitlesine en geniş ses seda yürekğini sunar. 2020 mart ayından beri yalnızca dijital olarak devam eden kolüm dergisi sıfır karbon bir firmadır.

Bazı kaynaklar bu kelimenin kökeninin Yunanca’evet dayandığını da söyler. Latince’bile “Technos” etkili olmak, “Logos” ise bilmek mazmunına gelir ve alet/edevat yapılması dâhilin muktezi bilgiyi ifade paha.

Teknolojinin daha fazla bilgi insanlığa faydalı bir şekilde kullanılmasında makro faydalar var. Bahtiyarlık isteniyorsa; teknolojinin insanlığın faydasına kullanılması lazım…

Teknolojinin faydalarını biliyor yalnız bu hayata kırmızıışkın evetğumuz sinein belki de onların kazanım evetğu gerçeğini unutuyoruz. Gelin, kötüdaki listede teknolojinin faydaları nelerdir sorusuna omuz omuza karşılık verelim.

2. Teknoloji iletişimi kolaylaştırmıştır. Bu sayede dünyanın vesair ucunda yaşanan bir gelişmeden simultane haberdar olabiliyoruz.

Matbaa insanların ilk su mecelle ve öteki defa yazmalarının basılmasına müsaade verdiği midein kişilerin entelektüetki olma şeklini modernize etmiş olduğu de söylenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *